Jump to content
Work in Progress 2.7.4

image.thumb.png.ebb4e5e865b4b1cc9a050ce0b7ae7cb2.png

Error: Call to a member function language() on null (0)
#0 /home/kjiver/fjellforum.no/init.php(460) : eval()'d code(9): IPS\Dispatcher\_Standard::baseJs()
#1 /home/kjiver/fjellforum.no/system/Dispatcher/Front.php(613): IPS\Dispatcher\hook1270::baseJs()
#2 /home/kjiver/fjellforum.no/init.php(460) : eval()'d code(18): IPS\Dispatcher\_Front::baseJs()
#3 /home/kjiver/fjellforum.no/init.php(460) : eval()'d code(10): IPS\Dispatcher\nexus_hook_frontDispatcher::baseJs()
#4 /home/kjiver/fjellforum.no/init.php(460) : eval()'d code(20): IPS\Dispatcher\babble_hook_ipsDispatcherFront::baseJs()
#5 /home/kjiver/fjellforum.no/system/Dispatcher/Front.php(75): IPS\Dispatcher\hook1385::baseJs()
#6 /home/kjiver/fjellforum.no/system/Dispatcher/Dispatcher.php(103): IPS\Dispatcher\_Front->init()
#7 /home/kjiver/fjellforum.no/index.php(13): IPS\_Dispatcher::i()
#8 {main}

#0 /home/kjiver/fjellforum.no/init.php(537): IPS\_Log::log('Error: Call to ...', 'uncaught_except...')
#1 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(Error))
#2 {main}

 

Share this comment


Link to comment

i don't believe this is a babble issue, as this is the only thing i have in baseJs() in my dispatcher hook:

    protected static function baseJs()
    {
        parent::baseJs();

        \IPS\Output::i()->jsFiles = \array_merge(\IPS\Output::i()->jsFiles,
            \IPS\Output::i()->js('io/socket.io.js', 'babble', 'interface'));

        \IPS\Output::i()->jsFiles = \array_merge(\IPS\Output::i()->jsFiles,
            \IPS\Output::i()->js('front_babble.js', 'babble', 'front'));
    }

i don't call language() in it. other than babble_hook_ipsDispatcherFront appearing in the trace log, is there any other reason you suspect babble is causing this? 

Share this comment


Link to comment
5 hours ago, Michael said:

is there any other reason you suspect babble is causing this? 

It is only happening when I use the EU server. Not the US server. So I suspect the red number telling the number of users on top beeing the cause, because that number is not there at all on the US server..

I'm not a programmer, but also I suspect the line in error eval()'d code(20): IPS\Dispatcher\babble_hook_ipsDispatcherFront::baseJs()

Share this comment


Link to comment
×