Jump to content

USFBrad

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About USFBrad

  • Rank
    Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I don't see anything like that, but I'm not entirely competent on the code. When I select to hide the bot profile icon, it seems to format correctly, even when mousing over and the profile icon temporarily shows.
  2. It's the time bot and is the only one I have added so far.
  3. That's the only bot I have.
  4. Please see the formatting of the bot posts in room:
  5. USFBrad

    In own window error

    I just went back to do it again and it worked. Don't know the difference... I had run the support tool... This can be closed
  6. USFBrad

    In own window error

    Yes 2.8.3
  7. USFBrad

    In own window error

    When trying to launch in own window using button, receive:
  8. USFBrad

    2.8.2 Breaks me

    Sorry to hear about the storms. Appreciate your work.
  9. USFBrad

    2.8.2 Breaks me

    I just updated to 2.8.2 and
  10. USFBrad

    Disconnected

    Oh, I can enter admin for rooms, just not General Settings
  11. USFBrad

    Disconnected

    I don't think I can make any changes with that error on my settings page. Do you need access to see it in my Admin?
  12. USFBrad

    Disconnected

    The chat room is working, but the Admin tools are not. Thanks.
  13. USFBrad

    Disconnected

    Hey, I just ran into a problem. I tried to upload a .wav file for a sound and now when I try to get to General settings, I am getting an error:
  14. USFBrad

    Disconnected

    That did it! Thanks. Brad
  15. USFBrad

    Disconnected

    Hi Michael, I just renewed and uploaded 2.8, but am getting this: Do you need to something on the service side? Thanks, Brad
×
×
  • Create New...