Jump to content
Kjell Iver Johansen

Trouble using commands?

No Response 2.8.7.1

Is anyone else having trouble using commands - like /purge? It is just a spinning wheel. I use chrome..

Also I notice - when copying an image in MS edge into the chat - the image is displayed behind the text..

Would it be possible to autoscale images that are posted in the chat? (several questions there)

 

image.png

Share this comment


Link to comment
1 hour ago, Kjell Iver Johansen said:

Is anyone else having trouble using commands - like /purge? It is just a spinning wheel. I use chrome..

 

make sure the command is enabled, your group has permissions to use it and that it is assigned to the room you are trying to use it in.

1 hour ago, Kjell Iver Johansen said:

 Also I notice - when copying an image in MS edge into the chat - the image is displayed behind the text..

 

i don't follow what you mean here.

1 hour ago, Kjell Iver Johansen said:

 Would it be possible to autoscale images that are posted in the chat? (several questions there)

 

scale to what? they should already scaled to the chat windows width if they are attachments.

Share this comment


Link to comment
1 hour ago, Michael said:

make sure the command is enabled, your group has permissions to use it and that it is assigned to the room you are trying to use it in.

3 hours ago, Kjell Iver Johansen said:

I have used t before without any hick-ups.

As of now I can't access the chat from edge at all.. must be something on my side then.. When I pasted an image into the chat on edge the image and text was mingled together..

1 hour ago, Michael said:

scale to what? they should already scaled to the chat windows width if they are attachments.

Yes - it does not look pretty.. because when someone attach an image it takes the hole page.. It is kind of difficult to scroll above the image everytime someone post an image

image.thumb.png.09f8d143617aab48e63f45cd34141043.png

Share this comment


Link to comment
9 hours ago, Kjell Iver Johansen said:

As of now I can't access the chat from edge at all.. must be something on my side then.. When I pasted an image into the chat on edge the image and text was mingled together..

11 hours ago, Michael said:

yeah i tested it on edge build 18362, are you using the chromium based edge (the one currently in beta?)

9 hours ago, Kjell Iver Johansen said:

Yes - it does not look pretty.. because when someone attach an image it takes the hole page.. It is kind of difficult to scroll above the image everytime someone post an image

 

hopefully this solution will fix your woes, i understand how it can be annoying especially if you have a lot of people posting images or someone posting images in a convo that is trying to take place. i've made a video to help explain what will be in the next release, if you have any ideas on how to improve it, i'll be up for it. (it might still be processing at this point, so the video might not work till a few minutes from now). 

 

Share this comment


Link to comment
15 hours ago, Kjell Iver Johansen said:

Is anyone else having trouble using commands - like /purge? It is just a spinning wheel. I use chrome..

 

i am not entirely sure why the commands selector stopped working. for some reason the editor stopped passing the ID, so i am not sure if it was an update to cke, the browsers or IPS, but its been fixed for the next version.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...